H Binary Creations παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού κατά παραγγελία σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Αναπτύσσουμε για εσάς τις δικές σας εφαρμογές για τη μηχανογράφηση και υποστήριξη των εργασιών σας. Μέσα από το περιβάλλον .ΝΕΤ της Microsoft δημιουργούμε λύσεις λογισμικού απόλυτα συμβατές με το λειτουργικό περιβάλλον των Windows όλων των εκδόσεων.

Η ομάδα των developer της Binary Creations είναι δίπλα σας από την αρχή, βοηθώντας στον εντοπισμό των αναγκών της επιχείρησής σας και στο σχεδιασμό του λογισμικού που θα τις καλύψει απόλυτα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός φορέων και επιχειρήσεων αναγκάζεται εδώ και χρόνια να χρησιμοποιεί έτοιμες λύσεις λογισμικών που πλασάρονται ως «εξειδικευμένα» σε ένα τεράστιο εύρος υπηρεσιών με συνέπεια να γίνονται αναπόφευκτα δύσχρηστες. Πολλοί  προμηθευτές λογισμικού προωθούν προϊόντα τα οποία απευθύνονται σε εταιρείες με εκατοντάδες εργαζόμενους με αποτέλεσμα όσοι τα επιλέγουν να βρίσκονται συνήθως εγκλωβισμένοι σε ιδιαίτερα δαπανηρές άδειες οι οποίες πρέπει να ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει από την αρχή ένα λογισμικό που θα καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες σας κάνοντάς το έτσι ιδιαίτερα εύχρηστο για τους χρήστες και φυσικά πολύ οικονομικό. Σίγουρα έχετε βαρεθεί να αναζητάτε ένα λογισμικό το οποίο θα εξυπηρετεί τις δικές σας δραστηριότητες και να σας προσφέρονται λύσεις οι οποίες είναι σχεδιασμένες για άλλους. Εμείς αναπτύσσουμε από το μηδέν ένα λογισμικό μόνο για εσάς, ώστε:

  • Να ελαχιστοποιήσουμε τη δυσκολία εκμάθησης και χρήσης του
  • Να εξειδικεύσουμε τις λειτουργίες του πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες σας
  • Να ελαχιστοποιήσουμε τους υπολογιστικούς πόρους που απαιτούνται για τη λειτουργία του
  • Να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητά του
  • Να καλύψουμε ακριβώς τις ανάγκες σας

Μη συμβιβάζεστε με λογισμικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί να καλύψουν άλλες ανάγκες και πλασάρονται ως λύσεις για όλους!

Ανακαλύψτε ότι με το ίδιο ή και μικρότερο κόστος μπορείτε να αναπτύξετε τη δική σας εφαρμογή και να οδηγήσετε την εταιρεία σας σε νέα επίπεδα αποδοτικότητας και ανταγωνιστικότητας!

Για να είμαστε απόλυτα συνεπείς στη δέσμευσή μας για απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε δωρεάν να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε ακριβώς ποιες ηλεκτρονικές ανάγκες έχει η επιχείρησή σας, με επίσκεψη εξειδικευμένων συμβούλων στο χώρο σας για μία Διαγνωστική Μελέτη. Έτσι μπορείτε να θέσετε εσείς τις επιχειρησιακές σας ανάγκες τις οποίες οι Σύμβουλοί μας θα μεταφράσουν σε προδιαγραφές για το σχεδιασμό του δικού σας λογισμικού! Από τις προδιαγραφές αυτές προκύπτει τόσο το κοστολόγιο όσο και το χρονοδιάγραμμα του έργου ώστε να έχετε από πριν όλα τα δεδομένα για την επιλογή ή όχι της ομάδας της BinaryCreations.

Η ομάδα μας επιδιώκει να γίνει συνεργάτης σας και όχι απλά προμηθευτής σας!

Για το λόγο αυτό εξάλλου σε κάθε λογισμικό που σχεδιάζουμε αναλαμβάνουμε επίσης, χωρίς καμία επιβάρυνση, την εκπαίδευση του Administrator των Συστημάτων σας ώστε να είστε up and running από την επόμενη κιόλας μέρα χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση!

Η ανάπτυξη των λογισμικών μας γίνεται πάντα με τεχνολογίες που αποτελούν state-of-the-art και βασίζονται συνήθως στο Microsoft .net και τα προϊόντα ανάπτυξης λογισμικού της Microsoft.

Τέλος, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μη χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε Windows ή Web εφαρμογή και να αναπτυχθεί μία ενιαία εφαρμογή  που επιτρέπει τη χρήση και από laptop ή το desktop σας αλλά και από τον browser μέσω του διαδικτύου ή του τοπικού σας δικτύου!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη εφαρμογή της επιχείρησής σας!