Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εξυπηρέτησης του πολίτη, μέσω της οποίας κάθε δημότης μπορεί εύκολα και γρήγορα να δηλώσει μία βλάβη που αφορά σε θέματα αρμοδιότητας του Δήμου. Για παράδειγμα: καμμένα φώτα, λακκούβες, σπασμένα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Το CityFiX είναι συμβατό με Android, IOS και Windows.

Αποτέλεσμα εικόνας για ios android windows

Location, Map, Pin, Pinpoint, Point, PointerΗ εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να δηλώσει το ακριβές γεωγραφικό σημείο στο οποίο έχει εντοπίσει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το GPS της κινητής συσκευής και τα δεδομένα από το WiFi το οποίο πιθανόν χρησιμοποιείται. Στη συνέχεια, δηλώνεται η κατηγορία της βλάβης και υπάρχει η δυνατότητα επισύναψης μίας σύντομης περιγραφής ή και μίας φωτογραφίας. Με τον τρόπο αυτό, ενημερώνονται άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

 

Hexagon, Diamond, Help, Support, Rescue, Call CenterΟι υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνονται για τις βλάβες που άπτονται της αρμοδιότητάς τους είτε μέσω email είτε σε διαδραστικό χάρτη ο οποίος δείχνει ανά πάσα στιγμή τις προς εξέταση αναφορές των πολιτών.

Έτσι μπορούν να σχεδιάσουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα επιδιορθώσεων και να ενημερώνουν τους δημότες για την εξέλιξη των αιτημάτων τους.

 

 

Με το CityFiX ο Δήμος έρχεται πιο κοντά στον πολίτη και βοηθά στην ουσιαστική βελτίωση κάθε γειτονιάς. 

Συνεργαζόμαστε και κάνουμε την πόλη μας καλύτερη!